Inici


Associació de Veïns i Veïnes de Collblanc - La Torrassa


AAVV Collblanc - la torrassa covid-19 AAVV Collblanc - la torrassa covid-19 Quota Soci AAVV Collblanc - la torrassa Recollida de aliments aavv collblanc marea-aavv-collblanc Formacio AAVV Collblanc Logo arxiu aavv collblanc la Torrassa Casa modernista cargols Mercat de Collblanc Mercat de Collblanc Parque la Marquesa Puente Collblanc Puente Collblanc Barri AAVV Collblanc - la Torrassa Barri AAVV Collblanc Barri AAVV Collblanc - la Torrassa Barri AAVV Collblanc Barri AAVV Collblanc
This is an example of a HTML caption with a link.

Benvinguts a l’A.A.V.V. Collblanc - La Torrassa


L’ Associació de Veïns de Collblanc - La Torrassa, va ser la primera Associació organitzada a la ciutat de L’Hospitalet. Es va crear el novembre de 1971, degut a les mobilitzacions originades pel  Pla Comarcal, que significava  importants afectacions en les vivendes del nostra barri. Posteriorment es va convertir en una entitat clau per l’entorn i una veritable escola de democracia durant els anys de la transició política espanyola. La recuperació del Parc de la Marquesa com a espai verd i públic va ser una fita molt important, davant la especulació com a exemple emblemàtic d’aquells temps.


Des de llavors, l’Associació ha estat present en tots els aconteixements importants  que han afectat al barri i als seus veïns/es i ha lluitat pel desenvolupament i el benestar del districte de Collblanc-La Torrassa. Participa activament amb la Comissió de Festes i la Comissió d’Entitats que va impulsar el Pla Integral de Collblanc-La Torrassa i va suposar un projecte pioner de renovació transversal en tots els àmbits del districte, on van sumar forces la trentena d’entitats de Collblanc-La Torrassa i l’Ajuntament de l’Hospitalet que disposava dels mitjans econòmics i tècnics per executar-lo, amb la posterior participación de la Generalitat de Catalunya.


El principi d’utilitat, ha estat sempre molt present a la nostra Associació, per aquest motiu es va prendre la decisió d’incidir directament en les problemàtiques socials i en la creació d’una xarxa comunitària que fos capaç de donar resposta a aquelles situacions de risc que es produissin al territori. Es va iniciar una línea de treball en aquest sentit, com la organització de campanyes nadalenques de recollida de joguines pels nens/es de les famílies més desfavorides del barri.
Estimem el nostre barri, un barri que està en procés de canvi, que desitgem transformar en tots els sentits: urbanístic, educatiu,cultural i també social.


Volem un barrio on les persones sentin que pertanyen a una comunitat i que aquesta donarà resposta quan ho necessitin. Volem un barri integrador, amb  veïns/es, que vinguin d’arreu, un barri construït entre tots/es, per això estem aquí….obrint cada dia la nostra porta amb la mateixa il·lusió i demanant : veí, veïna, necessitem la teva implicació,perqué:
JUNTS FEM BARRI!!!A45TV
Ajuntament de l´hospitalet
associacio educativa
 Club cl´hasics
Associacio civica la nau
ilusions solidaries
Sarria SantaDorotea
xixell
afectados hipoteca l´hospitalet de llobregat
Sinera
san simon
La Caixa
Fundación Aurea
A45TV
Trevol
A45TV
Ajuntament de l´hospitalet
associacio educativa
Club cl´hasics
Associacio civica la nau
ilusions solidaries